Osvoji subvenciju za neformalno obrazovanje

Osvoji subvenciju za neformalno obrazovanje

Portal NOD.ba dodeljuje stipendije za neformalno obrazovanje. Javni poziv je otvoren, Freelancing.ba i Q Station Vas pozivaju da se prijavite a objavu sa sajta NOD.ba Vam prenosimo u celosti:

Otvorene su prijave za stipendiranje polaznika edukacija iz oblasti neformalnog obrazovanja. NOD.ba stipendije osmišljene su kao podrška onima koji žele kroz neformalni vid obrazovanja nadograditi svoja postojeća ili usvojiti nova znanja, prekvalifikovati se i osigurati sebi bolju poziciju na tržištu rada, a u konačnici i bolje zaposlenje.

Stipendiranje je realizovano u saradnji sa našim partnerima – Q Station, InfoARS, LANACO, Purple Key, Lililum, SYS Company i Walter Code. Navedene kompanije će u okviru svojih predstojećih edukacija izdvojiti mjesta za izabrane NOD.ba stipendiste.

Kako bismo podržali i učesnike van područja Sarajeva i Banja Luke u kojima se navedene kompanije nalaze, omogućen je i online modalitet učenja.

Sve troškove učešća snosi NOD.ba, a ukupna vrijednost fonda za stipendije iznosi 43.000 KM. Kao i sama platforma NOD.ba, i ova aktivnost je podržana od strane Vlade Švicarske kroz aktivnosti projekta MarketMakers.

Prijave se vrše putem prijavne forme u nastavku teksta, u kojem su dostupne sve informacije o dostupnim edukacijama.

Nakon zatvaranja prijava, slijedi proces selekcije i konačni odabir stipendista.  

Neka ova prilika bude početak vašeg puta ka rastu i razvoju. Učite bez ograničenja i dajte svojim kompetencijama novi zamah!

Link za prijavu: nod.ba/stipendija
Srećno!

Reklama

  • O NAMA
  • BLOG
  • EDUKACIJA
  • FREELANCE PLATFORME
  • DESAVANJA
  • KONTAKT

Dobijajte redovno naše najnovije vijesti, članke i izvore u vaš inbox.


© Copyright © 2024 Freelancing by JSGuru & MarketMakers. Sva prava zadržana.

Freelancing instagram