NAGRADNI KONKURS u Metalcu: "Zakuvaj svoj dizajn 2025."

NAGRADNI KONKURS u Metalcu: "Zakuvaj svoj dizajn 2025."

Ako se baviš grafičkim dizajnom i a voliš da kuvaš pa ti je bitna estetika posuđa, evo savršenog nagradnog konkursa za tebe. 

1000 evra za pobjednički dizajn!

  • Predmet konkursa je kreiranje koncepta/dizajna dekora za emajlirano posuđe.
  • Zadatak konkursa je kreirati grafička rešenja koja se mogu aplicirati na emajlirano posuđe za pripremu hrane prema šablonu.

Autori svoje rešenje treba da apliciraju na minimum 3 artikla iz portfolija posuđa za pripremanje hrane, koji se nalaze na likovima u nastavku.

Ukoliko žele, autori mogu predloženo rešenje aplicirati i na dopunski asortiman: tanjir, šolja, podmetač, rukavica, krpa, kecelja…

Dizajner ima obavezu da se pridržava naznačenih parametara koji se odnose na emajlirano posuđe, dok za dopunski asortiman može da improvizuje/razvije koncept na način koji dizajneru najviše odgovara, uključujući i artikle/predmete van naznačenog okvira.

Konkurs ima za cilj da se, u saradnji sa dizajnerima generišu nove ideje za izgled posuđa Metalac i prateći program, kao i da razvije partnerski odnos sa autorima čija rešenja pronađu put do naših kupaca.

GENERALNI USLOVI I ROKOVI

Nagradni konkurs se organizuje pod nazivom "Zakuvaj svoj dizajn 2025." (u daljem tekstu: Konkurs) preko sajta koji se nalazi na adresi www.konkurs.metalac.com.

Konkurs je otvoren od 17. juna do 17. jula u 12h. Organizator zadržava pravo da produži trajanje Konkursa o čemu će autore obavestiti na Facebook stranici Metalac najkasnije sedam dana od datuma isticanja Konkursa.

Pravo učešća na konkursu imaju svi koji se bave dizajnom i misle da imaju ideju za novi dekor posuđa. Učesnici konkursa mogu biti individualni autori ili grupa autora.  Svaki učesnik može prijaviti najviše 3 koncepta.

Registrovanjem na sajtu www.konkurs.metalac.com radi učešća na konkursu, učesnici su saglasni sa svim navedenim pravilima.

REGISTRACIJA, PREDAJA PROJEKATA I IZBOR NAJBOLJIH


Za učešće na Konkursu, učesnik se prijavljuje registracijom na sajtu.

Učesnici koji su prilikom registracije dali netačne podatke gube pravo na dalje učešće u Konkursu, odnosno dodelu nagrade ukoliko je u međuvremenu osvoje. Lica koja su dala netačne ili tuđe podatke isključivo lično odgovaraju za takvu zloupotrebu informacija.

Nakon registracije, svaki učesnik Konkursa dostavlja svoj originalni rad. Vizuelni prilozi se postavljaju na sajt www.konkurs.metalac.com u formi u kojoj je to naznačeno u delu aplikacije za prijavu.

Ukoliko je autor prilikom izrade predloga grafičkog rešenja koristio stock sadržaj, dužan je da to uradi u skladu sa pravilima koršćenja ovakvih sadžaja, kao i da to naznači u opisu rada i organizatoru dostavi referencu (link) ka konkretnom stock sadržaju.

Svi prijavljeni radovi će biti razmatrani od strane relevantnih predstavnika Metalca iz oblasti razvoja, tehnologije proizvodnje, marketinga i prodaje.

Organizator zadržava pravo da neprimerene predloge diskvalifikuje. Informacija o odabranim/nagrađenim radovima i autorima će biti dostupna javnosti.

Organizator nije odgovoran ukoliko sajt na kome se nalazi Konkurs privremeno bude van funkcije usled više sile, odnosno iz razloga koji su van kontrole Organizatora.

NAGRADE


I nagrada – pobednik konkursa

Novčana nagrada* 1.000 evra
Zvanje pobednik Konkursa „Zakuvaj svoj dizajn 2025.“ 
Izlaganje prvonagrađenog seta na Sajmu u Frankfurtu u februaru 2025. godine
Status „autora po pozivu“ za buduće aktivnosti
Poklon set posuđa Metalac** 
 

Specijalne nagrade

Organizator ima pravo da, bez ograničenja u broju, odabere radove/autore koje će takođe nagraditi:

Novčana nagrada* 200 evra
Zvanje dobitnik nagrade na Konkursu „Zakuvaj svoj dizajn 2025.“ 
Status autora po pozivu za buduće aktivnosti 
Poklon set posuđa Metalac** 
 

** NAPOMENA: Poklon set podrazumeva emajlirano posuđe za pripremanje hrane sa autorovim dizajnom. Ukoliko organizator konkursa iz bilo kog razloga odustane od realizacije uzoraka sa autorovim dizajnom, nagrađeni autor će u formi poklon seta dobiti nagradu iz postojećeg asortimana Metalac Posuđa. Nagrađeni autori nemaju pravo da zahtevaju drugačiju nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zameniti za novac. 

Sve dodatne informacije i uputstva možete pogledati na stranici  https://konkurs.metalac.com/pravila-konkursa/

Hajde da vidimo šta sve mogu naši dizajneri! Srećno!

Reklama

  • O NAMA
  • BLOG
  • EDUKACIJA
  • FREELANCE PLATFORME
  • DESAVANJA
  • KONTAKT

Dobijajte redovno naše najnovije vijesti, članke i izvore u vaš inbox.


© Copyright © 2024 Freelancing. Sva prava zadržana.

Freelancing instagram