Javni poziv - MIKROFIN pogram podrške za žensko preduzetništvo

Javni poziv - MIKROFIN pogram podrške za žensko preduzetništvo

Žensko preduzetništvo se sve više prepoznaje kao pokretač ekonomskog razvoja u mnogim zemljama, a u Bosni i Hercegovini se otvara sjajna prilika za sve žene koje žele da pokrenu ili unaprijede svoj biznis. Mikrofin Preduzetnica je program koji ima za cilj da podrži žene preduzetnice kroz edukaciju, mentorstvo i finansijsku pomoć. Ovaj program predstavlja savršenu priliku za sve one koje sanjaju o vođenju sopstvenog biznisa, ali im nedostaju resursi i znanje za prve korake ili dalji razvoj.

Šta nudi program Mikrofin Preduzetnica?

  • Edukacija – Program uključuje obuku kroz niz modula koji pokrivaju ključne oblasti kao što su osnove preduzetništva, digitalni marketing, prodaja, finansije i upravljanje resursima.
  • Mentorstvo – Učesnice programa dobijaju podršku od iskusnih mentora koji im pomažu u oblikovanju i razvoju njihovih poslovnih ideja.
  • Finansijska podrška – Najbolje poslovne ideje mogu računati na posebne kreditne linije koje omogućavaju stabilno finansiranje početnih ili razvojnih faza.
  • Izrada web stranice – Kao dodatna podrška, najbolji projekti dobijaju i profesionalno izrađenu web stranicu koja pomaže u vidljivosti i dostupnosti potencijalnim klijentima.

Kako se prijaviti?

Za sve zainteresovane žene, prijave su otvorene do 20. septembra 2024. godine. Program je osmišljen tako da bude dostupan što širem krugu žena, bez obzira na to da li već imaju razvijen biznis ili tek razmatraju mogućnosti pokretanja istog. Biznisi ne smeju biti stariji od 12 meseci, što znači da je fokus na onima koji su u najranijoj fazi razvoja.

Prednosti učešća

Jedna od najvećih prednosti ovog programa je prilika za umrežavanje sa drugim preduzetnicama i stručnjacima iz različitih oblasti. Ove veze su ključne za rast biznisa, jer omogućavaju razmenu ideja, savjeta i potencijalnih poslovnih saradnji. Takođe, učesnice će kroz program dobiti pristup mentorima koji su već ostvareni u poslovnom svijetu, što im omogućava dodatnu podršku na putu ka uspjehu.

Zašto je ovo važno?

Podrška ženama u preduzetništvu ima višestruki značaj, ne samo na individualnom nivou već i za širu zajednicu. Preduzetnice donose inovacije i stvaraju nova radna mesta, čime doprinose ekonomskoj stabilnosti. Programi poput Mikrofin Preduzetnica omogućavaju ženama da prevaziđu izazove s kojima se suočavaju, kao što su nedostatak kapitala, iskustva ili pristupa edukaciji.

Zaključak

Ako ste žena sa poslovnom idejom ili već imate mali biznis, Mikrofin Preduzetnica je prilika koju ne bi trebalo propustiti. Ovaj program nudi sveobuhvatnu podršku koja vam može pomoći da svoje preduzetničke snove pretvorite u realnost. Ne samo da ćete dobiti edukaciju i mentorstvo, već imate i priliku za finansijsku podršku i promociju vašeg biznisa.

Prijave su otvorene do 20. septembra 2024. godine, stoga ne propustite šansu da budete deo ove izuzetne inicijative!

Više informacija naći ćete na ovom linku.

Blog banner

  • O NAMA
  • BLOG
  • EDUKACIJA
  • FREELANCE PLATFORME
  • DESAVANJA
  • KONTAKT

Dobijajte redovno naše najnovije vijesti, članke i izvore u vaš inbox.


© Copyright © 2024 Freelancing. Sva prava zadržana.

Freelancing instagram