JAVNI POZIV: Besplatna obuka za mlade iz oblasti Digitalnog marketinga (META certifikat)

JAVNI POZIV: Besplatna obuka za mlade iz oblasti Digitalnog marketinga (META certifikat)

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu, koji finansira Evropska unija (EU), a realizuje Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), poziva mlade osobe na besplatni program neformalnog obrazovanja iz oblasti Digitalnog marketinga (META certifikat). 

Pravo učešća 

U obuci mogu učestvovati mlade osobe uzrasta od 18 do 30 godina koje su u potrazi za poslovnim prilikama, a koje imaju dolje u tekstu navedeni status. 

Prednost u svakoj od kategorija će imati osobe sa invaliditetom.

 • Prebivalište na području jednog od 13 partnerskih gradova/opština ReLOaD2 projekta: Bihać, Centar Sarajevo, Gacko, Goražde, Grad Istočno Sarajevo, Gradiška, Mostar, Novo Sarajevo, Prijedor, Prozor-Rama, Rudo, Ugljevik i Vitez (dokaz: potvrda o prebivalištu) 

• Nezaposlene mlade osobe (dokaz: potvrda sa evidencije Zavoda/uvjerenje poreske uprave o doprinosima) 

• Studenti (dokaz: potvrda o studiranju) 

U slučaju nedovoljnog broja prijava ReLOaD2 projekat će uzeti u obzir kandidate do navršenih 35 godina kao i zaposlene mlade osobe. 

Obuka iz oblasti Digitalnog marketinga (META certifikat) 

Uz mentorstvo iskusnog stručnjaka, polaznici ove obuke će kroz napredan i dinamičan program istražiti svijet digitalnog marketinga i oglašavanja, te steći besplatan certifikat Meta Blueprint Academy (Meta Certified Digital Marketing Associate). Program će im omogućiti sticanje ključnih vještina i znanja o Meta platformama poput Fejsbuka, Instagrama i drugih. Mentor će davati praktične zadatke kako bi polaznici savladali ne samo teoriju već i praktične aspekte digitalnog marketinga. Pored toga, učesnici će savladati osnovne vještine potrebne za upravljanje društvenim mrežama i kreiranje učinkovitih oglasa. Pored grupnih časova, predviđena je i podrška jedan na jedan tokom svih faza obuke, gdje će učesnici imati svu pažnju i dobiti savjete prilagođene njihovim potrebama. Učesnici će, pored korisnih savjeta, dobiti i konstruktivne povratne informacije, čime će biti osposobljeni da uspješno polože certifikaciju.

 Saznajte više na: Meta Certified Digital Marketing Associate 

Obuka je namijenjena mladima koji žele da prošire već postojeće znanje, nauče nešto potpuno novo ili promijene svoju karijeru. 

Dodatne informacije 

  • Trajanje obuke: šest sedmica (jul–avgust) 
  • Format izvođenja obuke: onlajn, triput sedmično 
  • Planirani broj učesnika: 20 mladih osoba 

 

Važna napomena 

U slučaju velikog broja prijavljenih ReLOaD2 projekat će obaviti intervju sa prijavljenim kandidatima. Prednost prilikom izbora učesnika imaju nezaposlene mlade osobe koje se vode na evidenciji službi/Zavoda za zapošljavanje a nakon toga studenti.

Način prijave 

Polaznici se prijavljuju putem ovog ONLINE FORMATA 

Uz popunjavanje onlajn formata neophodno je priložiti sljedeće dokumente:

 - potvrdu o evidenciji koju izdaje Zavod/služba za nezaposlene (za nezaposlene osobe); 

- potvrdu o studiranju (za studente); 

- potvrdu o prebivalištu (CIPS). 

 

Ovaj poziv ostaje otvoren najkasnije do 10. jula 2024. g. do 17 č. Nakon što se provede konkursna procedura (koja može uključivati intervju) odabrani kandidati će dobiti obavještenje putem imejla sa detaljnim informacijama. Za sva dodatna pitanja pošaljite imejl na registry.ba@undp.org sa naznakom – Besplatne certificirane obuke ReLoaD2 projekat.

Reklama

  • O NAMA
  • BLOG
  • EDUKACIJA
  • FREELANCE PLATFORME
  • DESAVANJA
  • KONTAKT

Dobijajte redovno naše najnovije vijesti, članke i izvore u vaš inbox.


© Copyright © 2024 Freelancing by JSGuru & MarketMakers. Sva prava zadržana.

Freelancing instagram