"CampUp" 2024: Otvoren poziv za mlade preduzetnike!

"CampUp" 2024: Otvoren poziv za mlade preduzetnike!

Š𝐭𝐚 𝐣𝐞 "𝐂𝐚𝐦𝐩𝐔𝐩" 𝟐𝟎𝟐𝟒?​


"CampUp"2024 je dinamičan višednevni program za mlade preduzetnike, studente i srednjoškolce (18-35 godina).

"CampUp" je više od klasičnog obrazovanja. Kombinacijom praktičnih radionica, timskog rada i mentorstva, polaznici će imati priliku da razviju svoje poslovne ideje, savladaju osnovne koncepte „Lean Startup“ metodologije i nauče kako prepoznati problem, definirati rješenje i izgraditi održivi poslovni model. . Poseban fokus je na formiranju multidisciplinarnih timova, čime se podstiče saradnja i razmjena ideja između polaznika različitih obrazovnih profila.

Š𝐭𝐚 𝐦𝐨ž𝐞𝐭𝐞 𝐨č𝐞𝐤𝐢𝐯𝐚𝐭𝐢? 


∙𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶č𝗻𝗮 𝘇𝗻𝗮𝗻𝗷𝗮: Naučite Lean Startup metodologiju, prepoznajte tržišne potrebe i izgradite održiv poslovni model. 
∙𝙍𝙖𝙙 𝙪 𝙩𝙞𝙢𝙤𝙫𝙞𝙢𝙖: Saradnja sa učesnicima različitih profila koja podstiče inovativno razmišljanje. 
∙𝙄𝙨𝙠𝙪𝙨𝙣𝙞 𝙢𝙚𝙣𝙩𝙤𝙧𝙞: Individualna podrška od stručnjaka iz različitih industrija. 
∙𝙐𝙢𝙧𝙚ž𝙖𝙫𝙖𝙣𝙟𝙚: Povežite se sa preduzetnicima, investitorima i ključnim akterima u preduzetničkom ekosistemu. 
∙𝙁𝙞𝙣𝙖𝙡𝙣𝙞 𝙥𝙞𝙩𝙘𝙝: Predstavite svoje ideje pred panelom stručnjaka i investitora. 

CampUp 2024 nudi intenzivan program koji polaznike upoznaje sa osnovama "Lean Startup" metodologije. Kroz praktične radionice polaznici će naučiti kako analizirati potrebe tržišta, razviti inovativna rješenja i izgraditi održive poslovne modele. Program uključuje rad u multidisciplinarnim timovima, čime se podstiče razmjena ideja i razvoj kreativnog mišljenja. Učesnici će testirati svoje ideje u stvarnim uslovima i dobiti vrijedne povratne informacije za poboljšanje svojih projekata.

Jedan od najvažnijih aspekata KampUpa je pristup iskusnim mentorima koji će pružiti individualnu podršku i vodstvo tokom kampa. Njihovo iskustvo pomaže da se izbjegnu uobičajene greške i maksimizira potencijal poslovnih ideja. KampUp 2024 također nudi odlične mogućnosti umrežavanja s poduzetnicima, investitorima i drugim ključnim dionicima, što može otvoriti vrata za buduću suradnju i poslovne prilike.

Na kraju programa, učesnici će imati priliku da predstave svoje poslovne ideje panelu stručnjaka i potencijalnih investitora. Ovaj završni pitch predstavlja važan trenutak za evaluaciju ideja i dobijanje povratnih informacija koje su ključne za dalji razvoj. Najuspješniji timovi imat će priliku da dobiju dodatnu podršku u vidu mentorskih usluga, finansijske pomoći ili čak uključenja u programe inkubacije Naučno-tehnološkog parka.

Prijave i uslovi učešća

Prijave za "CampUp" 2024 su otvorene do 18.10.2024. Program je otvoren za sve mlade ljude koji žele započeti svoj poduzetnički put, bez obzira na prethodno iskustvo. Svi zainteresovani koji su motivisani da uče i razvijaju svoje ideje su dobrodošli. Polaznici koji uspješno završe program dobiće sertifikate, a najaktivniji učesnici će biti posebno nagrađeni za svoj angažman.

Ne propustite priliku da se pridružite inspirativnom okruženju i započnete svoj preduzetnički put. 

Prijavite se sada i postanite deo zajednice koja oblikuje budućnost!

Više informacija i prijava: https://ntprs.org/campup/ 

Vidimo se u NTP Banja Luka! 

Blog banner

  • O NAMA
  • BLOG
  • EDUKACIJA
  • FREELANCE PLATFORME
  • DESAVANJA
  • KONTAKT

Dobijajte redovno naše najnovije vijesti, članke i izvore u vaš inbox.


© Copyright © 2024 Freelancing. Sva prava zadržana.

Freelancing instagram