Konferencija i networking - Naša biznis mreža

Konferencija i networking - Naša biznis mreža

Ovaj nezaboravan događaj je prilika da se povežete sa vodećim imenima iz poslovnog svijeta, steknete vrijedna znanja i inspiraciju, te izgradite mrežu koja će vam pomoći u ostvarivanju vaših poslovnih ciljeva.

Upoznajte se sa raznovrsnim poslovnim stručnjacima, dijelite svoje ideje i razgovarajte o mogućnostima saradnje.

Očekuju vas predavanja uspješnih preduzetnika, lidera i inovatora koji će vam podijeliti svoje iskustvo i uvide, na koji način uspješno poslovati sa minimalnim troškovima, kako se predstaviti tržištu, koje digitalne alate koristiti za lakšu organizaciju posla, ali i mnoge druge korisne savjete.

Nakon intenzivnog dana, pridružite nam se na neformalnom druženju sa ostalim učesnicima, ali i predavačima koji su raspoloženi da odgovore na sva vaša pitanja!

 

AGENDA

 

2.png

 

GOVORNICI

 

Miroslav Trninić - Digitalizacija malih i srednjih preduzeća

Miroslav je Senior Software Developer i preduzetnik sa 19 godina iskustva radu u različitim timovima.
Samo neki od projekata na kojima je radio su projekti za Evropsku medicinsku agenciju, Centralni evropski patent ured, MAN, BMW, Porsche, lokalne samouprave EU država, putničke agencije, bolnice i brojni drugi. Trenutno je na čelu agencije za računarsko programiranje i implementaciju informacionih riješenja.

 

6.png

 

Željana Mačkić - Digitalni marketing

Marketing menadžer je već 7 godina a vlasnica agencije za digitalni i tradicionalni marketing "Digital Hustlers" 2 godine. Njena specijalnost su strategije za oglašavanje na digitalnim platformama u sferama medicine, ugostiteljstva, turizma i trgovine.
Za sebe voli reći da je entuzijasta kojeg motivišu izazovi i problemi u poslovanju. Iza nje su i organizacije brojnih događaja, kako sportskih, tako i kulturnih, ali i korporativnih i edukativnih. 

Od Željane ćete naučiti:
- Kako odabrati adekvatne platforme za oglašavanje vašeg biznisa
- Načini direktne komunikacije sa klijentima/kupcima vaših usluga ili proizvoda
- Kako odabrati pravi tim za realizaciju marketing aktivnosti
- Kreiranje avatara - how to

 

7.png

 

Gradimir Stanković - Primjena AI alata u digitalnom marketingu

Gradimir Stanković se počeo baviti digitalnim marketingom već sa 15 godina, radeći kao frilenser sa stranim kljentima, fokusirajući se najviše na affiliate marketing i web dizajn. Nakon pet godina freelancinga, 2016. godine osniva Digivox, agenciju za digitalni marketing. 

Voli da testira različite poslovne modele i sebe u budućnosti vidi kao serijskog preduzetnika.

Zašto je korisno predavanje:
AI alati nam u velikoj mjeri mogu ubrzati i olakšati mnoge svakodnevne poslove, u digitalnoj sferi. Kroz ovo predavanje publika će imati priliku da vidi kako se neki od tih alata konkretno primjenjuju u digitalnom marketingu, kroz primjere iz prakse i studije slučaja.

 

4.png

 

Danijela Skenderija - Moderni biznisi u zakonskim okvirima

Danijela ima preko 15 godina iskustva kao licencirani računovođa i poreski stručnjak, vlasnica je računovodstvene agencije "Damar Finance" u Banjoj Luci. Poznata je po strastvenom zalaganju za edukaciju iz oblasti računovodstva i poreza putem društvenih mreža, te kao edukator s više od 200 uspješno obučenih polaznika.
Njena ekspertiza obuhvata kompleksne porezne regulative, finansijsko planiranje i pružanje praktičnih savjeta preduzetnicima na jednostavan način, lako razumljiv svima!

Šta ćete saznati od ovog predavača:
- Kako iskoristiti inovaciju i moderne poslovne modele unutar postojećih zakonskih okvira
- Najčešće greške koje preduzetnici čine, prilikom same registracije, a da ih nisu svjesni i kako ih izbjeći
- Tajne prevazilaženja zamršenih poreskih propisa i pronalaska poreskih olakšica.
- Ključni koraci za optimizaciju poslovanja kroz pametno finansijsko i poresko planiranje
- Jednostavno objašnjene kompleksne poslovne termine i zakonske propise: dobit, dividenda, dohodak, doprinosi, porez i mnogo više.

 

3.png

 

dr Bojan Kozomora - Građenje ličnog brenda

Doktor medicine i specijalista oftalmologije, diplomirao na Medicinskom fakultetu u Banjaluci 2004. godine, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftamologije. 2016. godine postao magistar medicinskih nauka iz oblasti oftamologije.
Dio tima koji je, sada već davne 2008. godine, prvi put izveo operaciju laserske korekcije dioptrije u BiH. Danas su refraktivne hirurške procedure, kao što su LASIK, Epi-LASIK, PRK i LASEK, 3D vizualizacije tokom operacija su dio njegove svakodnevne rutine. Na poziciji direktora bolnice "Svjetlost" Banjaluka je postigao nevjerovatne uspjehe, a kasnije i kao vlasnik i direktor Specijalne bolnice za oftalmologiju "Dr Kozomara" u Banjaluci.
Već 15 godina ozbiljno gradi lični brend, kao i imidž ustanove na čijem je čelu, te kao takav postao prepoznatljiv u regionu, ali i šire.

Od njega ćete saznati:
- Važnost građenja ličnog brenda
- Konstantna lična i profesionalna usavršavanja i odabir mentora
- Važnost ulaganja u nove tehnologije

 

5.png

 

Dođite da čujete priče ovih sjajnih i uspešnih ljudi. Prijave su obavezne, kotizacija simboličnih 50 KM, a prijave su otvorene do cetvrtka 21.09.2023. 

Link za prijavu: https://biznis-mreza.com/index.php/prijavi-se

Vidimo se 24.09. sa početkom u 17:30h.

Reklama

  • O NAMA
  • BLOG
  • EDUKACIJA
  • FREELANCE PLATFORME
  • DESAVANJA
  • KONTAKT

Dobijajte redovno naše najnovije vijesti, članke i izvore u vaš inbox.


© Copyright © 2024 Freelancing by JSGuru & MarketMakers. Sva prava zadržana.

Freelancing instagram