Homework #5 - Oblast: video i montaža

Homework #5 - Oblast: video i montaža

O projektu:


Freelancing.ba u saradnji sa Beecreative.ba prvom bosanskohercegovačkom platformom za zapošljavanje freelancera, organizuje projekat pod nazivom Homework gdje ćemo preko Beecreative platorme postavljati zadatke koje će manje iskusni freelanceri dobiti priliku da urade, te takav urađen zadatak uvrste u svoj porfolio.

Projekat je nastao sa ciljem da se početnicima koji žele da se bave freelancingom i koji već posjeduju specifične vještine, ali nisu upoznati sa načinima i kanalima za prodaju svojih znanja, pruži prilika da dođu do prvog posla ili projekta.

Urađen i dobro obavljen zadatak, freelanceri početnici će moći da uvrste u svoj portfolio, te na taj način brendiraju sebe kao poželjnog saradnika sa kojima će budući klijenti željeti da obave određen posao.

Homework #5 – Oblast video i montaža:


Petim po redu zadatakom u kojem mogu da učestvuju svi freelanceri sa manje iskustva, tačnije oni koji nemaju još uvijek izgrađen porfolio, biće potrebno da se kreira promotivni video na temu jednominutna video biografija.
Za najuspješnijeg freelancera smo obezbijedili nagrade, a to su:

- Poklon vaučer u iznosu od 250 KM
- Dvočasovne konsultacije sa senior freelancerom
 

Zadatak je objavljen na platformi Beecreative.ba, a rok za izradu zadatka je 20. april nakon kojeg ćemo proglasiti pobjednika ili pobjednicu.

Link za zadatak: https://beecreative.ba/poslovi/jednominutna-video-biografija/

Napomena: Freelancing.ba i Beecreative.ba se obavezuju da prijavne radove neće koristiti u komercijalne niti bilo kakve druge svrhe, te da se radovi primaju isključivo preko Beecreative platforme.

Homework je nastao u saradnji između Freelancing.ba i Beecreative.ba platformi za freelancere i MarketMakers projekta, koji podržava Vlada Švicarske, a sprovodi konzorcij Helvetas i Kolektiv d.o.o. u BiH.

Reklama

  • O NAMA
  • BLOG
  • EDUKACIJA
  • FREELANCE PLATFORME
  • DESAVANJA
  • KONTAKT

Dobijajte redovno naše najnovije vijesti, članke i izvore u vaš inbox.


© Copyright © 2024 Freelancing by JSGuru & MarketMakers. Sva prava zadržana.

Freelancing instagram