SVE ŠTO TREBA DA ZNATE o unapređenim paketima i benefitima Native Teams platforme

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE  o unapređenim paketima i benefitima Native Teams platforme

Uvod

Svijet freelancinga se brzo menja, a Native Teams prednjači u pružanju inovativnih rešenja za globalna plaćanja i upravljanje finansijama. Kao što smo već spominjali u prethodnom blogu, kompanija je nedavno prikupila 6,3 miliona evra u novoj rundi finansiranja, što dodatno potvrđuje njen napredak i posvećenost korisnicima. Nije prošlo mnogo vremena, a inovacije su se već pojavile. 

A ko više od nas voli da isprati novosti? 

U ovom tekstu otkrijte kako najnoviji paketi i benefiti Native Teams-a mogu olakšati život frilenserima, digitalnim nomadima, međunarodnim radnicima i globalnim vlasnicima biznisa.
Da se prisjetimo, Native Teams se fokusira na pružanje poreski efikasnih rješenja za raspodelu sredstava i upravljanje prihodima, kako u BIH, tako i u inostranstvu, posebno za remote radnike. Polako ali sigurno postaje omiljeno rješenje freelancera koji ne žele da se upuštaju u komplikovane poreske sisteme naše države.

Šta je novo?

Zamislite da sve poslovne troškove možete pokriti sa jedne platforme — od avionskih karata do novih računara. Sad je i to moguće. Nova "spend money" opcija vam upravo to omogućava! Sve što vam je potrebno za poslovanje možete kupiti direktno iz svog Native Teams novčanika, čineći poslovanje jednostavnijim i što je najvažnije, poreski efikasnijim. Smanjićete birokratiju i sa lakoćom ćete upravljati svojim troškovima!
Uz unapređene alate, Native Teams nudi sveobuhvatan pristup našim finansijama. Sa centralizovanim kontrolnim panelom možemo jednostavno upravljati zaradama, štednjom i poslovnim troškovima. Pored toga, možemo fakturisati i naplaćivati usluge u različitim valutama, kako na domaćem tako i na globalnom tržištu, uz olakšano izvještavanje i plaćanje poreza.

Nova fintech funkcionalnost ne samo da pruža dodatni nivo poreske efikasnosti, već i olakšava izveštavanja i donosi dodatne pogodnosti za korisnike koji primaju svoje isplate putem platforme. Native Teams omogućava jedinstvene isplate prihoda putem sistema za obračun plata, olakšavajući plaćanje poreza i socijalnih doprinosa.
Kompanija se strateški fokusira na specifične potrebe remote radne snage, s ciljem da postane vodeća platforma za radna plaćanja i zapošljavanje, optimizovana za zaposlene i poslodavce. 


Prilikom istraživanja tržišta i tokom komunikacije s klijentima i korisnicima, tim je uočio da je mogućnost plaćanja usluga i robe sa platforme jedna od stvari koja je pokazala posebno interesovanje.
Neki od problema s kojima su se susretali korisnici bili su brzina plaćanja, birokratija tokom transakcija i naplate, dostupnost valuta kao i poteškoće pristupu novca prilikom internacionalnih transakcija. 
Sa birokratske strane, uz pomoć pravnog tima kao i infrastrukture koju poseduje Native Teams u preko 70 zemalja, došli su u poziciju da su jedna od retkih kompanija koja je omogućila ove opcije svojim korisnicima.
Korisnici, bez obzira da li su frilenseri ili pravna lica, imaju mogućnost da reše svoj status zaposlenja ili da uz pomoć platforme zaposle radnike, te da im isplate plate sa svim porezima i doprinosima.

Da li vam je potrebna kartica za plaćanje?

Native Teams nudi i platne kartice, koje nam omogućavaju plaćanje direktno sa našeg računa — online ili u prodavnici. Ovo je idealno za one koji posluju globalno, jer olakšava transakcije u različitim valutama i eliminiše nepotrebne troškove konverzije. Kartica Equal vam stiže na kućnu adresu, i na nju sami prebacujete onoliko novca iz svog NT novčanika koliko želite da potrošite (Top up).  Upravljajte svojom karticom direktno unutar platforme Native Teams i lako upravljajte svojim sredstvima u EUR i USD uz Equals card. 

IMG_0203.jpg

 Stigla nam je u roku od 2-3 sedmice od naručivanja. Isprobali smo je u nekoliko lokalnih shopova i radila je bez problema. 

Planovi

Dosadašnji planovi koji su bili dostupni bili su FREE, PAYMENTS i REMOTER, a nešto novo su nam sada Payments PRO,  Remoter PRO i Native Company plan. Na narednim slikama možete pogledati u čemu se razlikuju, koje su cijene i šta dobijate u okviru kog paketa:

Screenshot 2024-09-04 at 18.39.02.pngScreenshot 2024-09-04 at 18.39.28.png


Naš sagovornik, Luka Jovanović, otkrio nam je sljedeće: 


“Za naše PRO korisnike u PRO paketima, sada postoji nova opcija - LIABILITY INSURANCE, odnosno osiguranja od odgovornosti prema klijentima. Primetili smo da je jako traženo kod naših freelancera i remote radnika koji sarađuju sa prvnim licima u inostranstvu i zato smo rešili da to dodamo u naše pakete.” - ističe Luka.


Ako ste frilenser ili vlasnik malog preduzeća, znate koliko može biti izazovno riješiti status zaposlenja ili zaposliti radnike u inostranstvu. Native Teams vam omogućava da to učinite bez otvaranja sopstvene firme ili predstavništva, uz uslugu "Employer of Record". Na taj način, možete isplaćivati zarade u BIH ili bilo gdje drugdje sa svim porezima i doprinosima, brzo i lako.
Kompanija se širi na nova tržišta, poput Amerike i Azije, što donosi dodatne mogućnosti za proširenje poslovanja i samih korisnika i mnoge olakšice za one koji rade na tom tržištu, ili koriste radnu snagu sa tog tržišta. 

Zaključak

Native Teams konstantno radi na unapređenju usluga kako bi frilenserima, digitalnim nomadima i svim remote radnicima olakšao svakodnevne poslovne aktivnosti. Sa unapređenim paketima i benefitima, ova platforma je pravo rešenje za sve naše potrebe — od efikasnog upravljanja finansijama do smanjenja birokratskih prepreka. Kompanija se strateški fokusira na specifične potrebe remote radne snage, s ciljem da postane vodeća platforma za radna plaćanja i zapošljavanje, optimizovana za zaposlene i poslodavce. 
 

Zainteresovani ste za dodatne informacije ili želite da isprobate neke od novih funkcionalnosti? Posjetite njihov sajt i saznajte više o tome kako vam mogu pomoći da unaprijedite vaše poslovanje!

 

Blog banner

  • O NAMA
  • BLOG
  • EDUKACIJA
  • FREELANCE PLATFORME
  • DESAVANJA
  • KONTAKT

Dobijajte redovno naše najnovije vijesti, članke i izvore u vaš inbox.


© Copyright © 2024 Freelancing. Sva prava zadržana.

Freelancing instagram