Freelancing uz sve benefite tradicionalnog zapošljavanja

Freelancing uz sve benefite tradicionalnog zapošljavanja


Koliko god freelancing i rad na daljinu imaju svojih prednosti, tako imaju i izazova, poput nedostatka befefita tradicionalnog zaposlenja i sigurnosti koja dolazi s redovnim zaposlenjem.
Biti samozaposlen izvorno je bio najpovoljniji način rada a danas je uveliko opterećen raznim troškovima koji otežavaju poslovanje. Dolaskom novih zakona, kao što je aktuelni  zakon o fiskalizaciji, biti legalni freelancer/preduzetnik je još teže nego što je bilo.  Država sve više pažnje obraća na freelancere ali samo kada su u pitanju troškovi, porezi, takse i ostalo, a od početnih inicijativa da se freelancerima olakša poslovanje čini nam se da smo sve dalje i dalje. Iako je i dalje naisplativije poslovati na ovaj način, ne možemo reći da se država preterano trudi da nam pomogne i olakša.

Kao što smo već pisali, jedan od načina da se riješimo svih briga koje samozapošljavanje nosi sa sobom je Native Teams kompanija.

Native Teams, sveobuhvatna platforma za freelancere, radnike na daljinu i nezavisne izvođače, dolazi s rješenjem koje rješava sve ključne probleme gig ekonomije i osnažuje pojedince da grade karijere po svojim uslovima. Predstavljamo vam Remoter plan.

Šta je Native Teams Remoter plan? 


Kreiran imajući u vidu vašu fleksibilnost i slobodu, ideja iza Remoter plana dolazi iz istinske potrebe, a ne samo profitabilne poslovne ideje. Još 2018. godine, suosnivači Native Teamsa tražili su rješenje za svoje vlastite probleme, rezultirajući revolucionarnim proizvodom koji rješava jedan od najvećih problema freelancinga.
Remoter plan kombinuje najbolje od oba svijeta – pruža vam službeni status zaposlenja i beneficije, dok vam omogućava fleksibilnost da radite za svoje klijente pod svojim uslovima. Biti legalno zaposlen putem jednog od pravnih subjekata Native Teamsa u više od 70 zemalja daje vam sigurnost redovnog zaposlenja bez brige o beneficijama koje nudi tradicionalno zaposlenje, bez brige o poštovanju poreskih propisa i bez žrtvovanja slobode koju imamo u freelancingu.

 

The_Native_Teams_Remoter_Plan_All_the_Benefits_While_Working_Remotely_5f2e0f4a18.jpg

Za koga je Remoter plan namijenjen? 


Remoter plan je kreiran za ambiciozne profesionalce koji traže krajnju stabilnost, fleksibilnost i nezavisnost koja nadilazi tradicionalne strukture zaposlenja i prilagođava se jedinstvenim potrebama i zahtjevima modernih radnih trendova.
To su freelanceri, radnici na daljinu i izvođači radova. Sve ih prati isti problem, kako da dođu do zarađenog novca, ne uvale se u probleme sa zakonom i kako da premoste nedostatke takvog oblika poslovanja. Da biste imali beneficije kao što su npr porodiljsko bolovanje morate biti negde zaposleni. Ako ste tradicionalno zaposleni, nemate slobodu ali imate benefite. Ukoliko pokrenete sopstveni obrt/SP, DOO čekaće vas birokratija i visoki troškovi. U zavisnosti od djelatnosti kojom se bavite, imaćete manje ili više troškova - porez, prostor, knjigovođa, fiskalna kasa, i još mnogi sitni troškovi, i plus vaše vreme koje ćete trošiti na papirologiju umjesto da se bavite onim u čemu ste najbolji i radom na sebi.
Osnivači Native Teams kompanije identifikovali su ove probleme i našli rešenje kako da zaobiđemo sve ovo.

Šta dobijate s Remoter planom?

1. POSTAJETE PROPISNO ZAPOSLENI

S obzirom da Native Teams posluje u 70ak zemalja u svijetu, sa ovim planom postajete regularni zaposlenik kompanije a to znači:
Službeni status zaposlenja koji vam omogućava da izgradite legitimnu karijeru koja ostaje izvan tradicionalnih struktura zaposlenja.
Obavezne i dodatne zaposleničke beneficije kao što su zdravstveno osiguranje, osiguranje i penzija, bez problema s upravljanjem pojedinačnim planovim beneficija.
Ugovore o radu i lokalne dokumente koji su izrađeni prema radnim zakonima vaše zemlje kako bi se osiguralo da su vaša prava zaštićena.
Lokalizovane kalkulatore plata kako biste lako izračunali svoju platu i doprinose s maksimalnom tačnošću.

2. OPTIMIZOVANI PROCESI I OSTAJANJE U SKLADU SA PROCESIMA

Native Teams će vam pružiti praktične alate i funkcije za optimizaciju vaših poreskih obaveza i praćenje poreske usklađenosti.
Pratiće za vas poreske olakšice za maksimalnu poresku efikasnost.
Izrađivaće dokumenta za poresku za transparentno finansijsko izvještavanje i usklađenost.

3. PRISTUP POJEDNOSTAVLJENIM ALATIMA ZA PLAĆANJE

Kada dobijete Native Teams Remoter plan, također dobivate pristup svim funkcijama i alatima Native Teams Payments plana, uključujući:

  • Alat za fakturisanje, kako biste naplatili svojim klijentima bez vlastitog pravnog subjekta.
  • Alat za zahtjev za plaćanje kako biste lako poslali jednokratne ili ponavljajuće zahtjeve za plaćanje.
  • Viševalutni virtualni novčanik za upravljanje svim vašim finansijama na jednoj platformi.
  • Native Teams kartica za jednostavna i sigurna online i fizička plaćanja širom svijeta.
  • Funkcionalnost povlačenja na lokalnu banku za maksimalnu praktičnost prilikom upravljanja vašim sredstvima.
  • Euro IBAN za jednostavne i sigurne međunarodne transakcije bez ikakvih ograničenja.

Kako dobiti Remoter plan od Native Teamsa?


Ako ste zainteresovani za Native Teams Remoter plan kao revolucionarni koncept samozapošljavanja u nastavku pogledajte korake za dobijanje Remoter plana, proveru da li ispunjavate uslove za korišćenje, troškove povezane s ovim rješenjem i druge korisne funkcije koje dobijate s Remoter planom.
Proces je vrlo jednostavan i može se obaviti u nekoliko jednostavnih koraka:

  1. Otvorite web stranicu Native Teamsa i idite na odjeljak “Pricing” na vrhu stranice.
  2. Kliknite na dugme “Get Remoter” unutar tablice Remoter plana.
  3. Unesite svoje lične  podatke i kliknite na dugme “Proceed to checkout”.
  4. Unesite podatke o plaćanju kako biste dovršili proces.

Cijene Remoter plana


Native Teams Remoter plan može se kupiti unutar tri pretplatnička nivoa, zavisno od vašeg praga prihoda:

  • Počinje od 49 € za prihod do 1.500 € mjesečno.
  • 99 € za prihod do 5.500 € mjesečno.
  • 179 € za prihod veći od 5.500 € mjesečno.

Posjetite stranicu s cijenama kako biste provjerili kako se  izračunavaju cijene.

Najnovije ažuriranje donelo je i Remoter Pro paket, u kojem se pored svih funkcija Remoter plana nalaze još i PI Insurance i napredna baza informacija.

PI Insurance je skraćenica za "Professional Indemnity Insurance"  i predstavlja osiguranje od profesionalne odgovornosti. Ovo osiguranje pruža zaštitu profesionalcima i preduzećima od tužbi za štetu ili gubitke koji nastaju zbog grešaka, propusta, nemara ili nesavesnog poslovanja u pružanju profesionalnih usluga ili saveta. Na primer, advokati, računovođe, inženjeri i konsultanti često imaju ovakvo osiguranje kako bi se zaštitili od potencijalnih pravnih zahteva njihovih klijenata.

Napredna baza informacija odnosi se na pristup opsežnoj riznici sveobuhvatnih pravnih resursa i podataka, koji nude napredno znanje i strategije za postizanje vaših pravnih i poslovnih ciljeva.

Remoter Pro počinje od 69€.

Šta još dobijate s Remoter planom?


Osim legalnog zaposlenja i beneficija, Native Teams Remoter plan je dizajniran da pruži dodatnu vrijednost koja će revolucionirati vaš profesionalni put i poboljšati vaše cjelokupno iskustvo na Native Teams platformi.

Ispod su neki od dodatnih beneficija koje možete dobiti koristeći Remoter plan:

  • Bez papirologije – Native Teams će  se pobrinuti za sve administrativne i regulatorne zadatke u vaše ime, tako da se možete fokusirati na ono što je najvažnije.
  • Fleksibilnost i prilagođavanje – pružiće vam najbolju moguću vrijednost nudeći fleksibilnost i potpuno prilagođena rješenja prema vašim osobnim potrebama i željama
  • Ušteda vremena i novca – Stručni timovi će se pobrinuti za najzamornije birokratske aspekte vašeg posla, oslobađajući vas da se fokusirate na ono u čemu ste najbolji, štedeći vam dragocjeno vrijeme i novac. 
  • Dodatna personalizacija uz dodatne funkcije – Možete dodatno prilagoditi svoju Native Teams platformu kupovinom dodataka koji odgovaraju vašim potrebama. Dodaci za pojedinačne planove uključuju radne vize i dozvole, dodatne beneficije zaposlenih, rezervacije putovanja, coworking prostore, sedmične isplate i još mnogo toga. 
  • Stručna podrška – Uvijek se možete osloniti nalokalne timove za poreze i usklađenost za svako pitanje vezano za plaćanje, zapošljavanje i poreze na svakom koraku vašeg profesionalnog puta. 
  • Lokalna podrška i komunikacija – Cilj platforme je da postane vaš pouzdan partner na kojeg se uvijek možete osloniti za glatku i jasnu komunikaciju i efikasno korištenje platforme.

Zaključak


Kako nedostatak legalnog zaposlenja i redovnih zaposleničkih beneficija predstavljaju najznačajnije izazove freelancanja i rada u gig ekonomiji, Native Teams donosi revolucionarno rješenje koje će transformisati vašu nezavisnu karijeru.
Uz Native Teams Remoter plan, freelanceri, remote radnici i nezavisni ugovarači mogu uživati sve pogodnosti legalnog zaposlenja, dok istovremeno zadržavaju slobodu koju nudi freelancing.
 

Spremni ste da prihvatite pogodnosti legalnog zaposlenja? Počnite sada! Od Remoter plana dijeli vas samo jedan klik.
 

Author image

Milica Kaurin

Autor

Reklama

  • O NAMA
  • BLOG
  • EDUKACIJA
  • FREELANCE PLATFORME
  • DESAVANJA
  • KONTAKT

Dobijajte redovno naše najnovije vijesti, članke i izvore u vaš inbox.


© Copyright © 2024 Freelancing. Sva prava zadržana.

Freelancing instagram