Youth Speak Forum

Već peti put za redom, AIESEC u Bosni i Hercegovini organizuje Youth Speak Forum, koji se ove godine održava dva dana u Sarajevu i u Banjoj Luci. 

Ukoliko ste nekad imali osjećaj da nemate dovoljno prostora da predstavite svoje ideje i da baš nikako ne možete doći do one „prave osobe“ koja treba da vas čuje, baš vas tražimo!

Govornici, uspješni i inspirativni pojedinci će govoriti o svojim vlastitim iskustvima i svojim pričama o uspjehu. Neke od tih priča su tek na svom početku, neke su na svom vrhuncu, a sve su tu da vas motivišu da napravite svoj prvi korak ka uspješnoj budućnosti. Tu su i naši mnogobrojni predstavnici partnerskih kompanija koji će vam predstaviti kako izgleda rad u nekim od najuspješnijih kompanija kao što je Coca-Cola; Alfa Energy; DB Schenker; Atria; Fondacija Mozaik; MarketMakers; EY i brojni drugi.

Pored govora i partnerskih radionica imaćete priliku učestvovati na posebnom dijelu Foruma zvanom „ACTION SPACE“ gdje je potrebno da sa svojim timom osmislite projekat koji se tiče 8. Cilja održivog razvoja – Dostojanstven rad i ekonomski rast! Tu je i pomoć mentora iz AIESECa u Bosni i Hercegovini i Fondacije Mozaik koji će vam pomoći da vaša ideja dobije adekvatan oblik.

Drugog dana Foruma održaće se Sajam karijere! Svi posjetioci imaće priliku upoznati se sa mnogobrojnim predstavnicima kompanija kao i izboru najboljih projekata „ACTION SPACE-a“ koja će dobiti priliku da se predstave i na Demo Day 1 i dobiju finansijsku podršku Fondacije Mozaik u iznosu od 1500 KM do 40000 KM!


Zvuči super?

Prijavi se na:  https://forms.gle/WYV48GNQNzdgQKSX8 za učešće u Sarajevu i na https://forms.gle/G1MyFxxsCLcYbH6n9 za učešće u Banjoj Luci.

Vidimo se!