Besplatan webinar: Unaprijedi svoju freelance karijeru - lični brending i pozicioniranje

BESPLATAN WEBINAR: Unaprijedi svoju freelance kerijeru - lični brending i pozicioniranje

O događaju:

Na našem novom webinaru predstavićemo učesnicima osnove izgradnje ličnog brandinga, važnost pravilnog predstavljanja ciljnoj grupi, definisanje i pronalazak ciljne grupe i pozicioniranje.

Predstavićemo i optimalne kanale za svaku branšu kako bi freelanceri na pravom mjestu pronalazili klijente. 

Freelanceri često nailaze na prepreku građenja ličnog branda, sa dilemom:

– Kako da se prikažem u pravom svjetlu?
– Da li da prikažem sve reference?
– Da li je moje predstavljanje na mrežama dovoljno jasno i atraktivno?

Bolje pozicioniranje se može postići i vrlo malim promjenama koje će klijentu prikazati tačno čime se bavimo, koje su nam vrijednosti, koje koristi mogu dobiti sarađujući sa nama i još mnogo toga.

Osim korisnih savjeta, učesnici webinara imaće priliku da osvoje i nagrade: dijelimo 50 besplatnih Udemy vaučera za kurs po izboru u vrijednosti do 30.00 KM. Dobitnici će biti izabrani po završetku webinara metodom slučajnog izbora.

    O predavaču:

    Željka Gajić

    Po struci diplomirani ekonomista, više od dvadeset godina radnog staža u oblasti marketinga, prodaje i organizacije događaja.  Zadnje 3 godine zaposlena u marketinškoj agenciji Konteent Media na poziciji Projekt menadžera.

    Urednica web portala MamaKlik, te suosnivač Udruženja građana “Centar za mame” kao i predsjednica Upravnog odbora “Fondacija Agora”.

    Edukator iz oblasti digitalnog marketinga i digitalne transformacije sa više od 4 godine iskustva u radu sa mladim preduzetnicima.