BESPLATAN WEBINAR: Kako uspješno započeti karijeru na Upwork-u?

O događaju:

Nakon što smo se na prethodnom webinar-u upoznali sa pravnim i ekonomskim aspektima freelancing-a u Bosni i Heregovini, vrijeme je da pređemo sa teorije na praksu. U narednom webinar-u otkrivamo kako pronaći dobro zaposlenje kod pouzdanog klijenta online?
Upwork je platforma o kojoj svi pričaju, ali globalno tržište je utakmica koja zahtijeva pažljive korake i dobru pripremu.

Kroz ovaj webinar vodiće nas Janko Glavonjić, koji će objasniti kako:

– vršiti selekciju poslova za prijavu,
– napisati proposal,
– komunicirati sa klijentima,
– diktirati uslove i polako praviti lični brend, te podizati cijenu.

Osim korisnih savjeta, polaznici webinar-a dobiće i nagrade: ovog puta dijelimo 60 besplatnih Udemy kurseva u vrijednosti do 30 KM. Dobitnici će biti izabrani po završetku webinar-a metodom slučajnog izbora.

O predavaču:

Janko Glavonjić

Janko Glavonjić je iskusni freelance copywriter koji bilježi 10 godina uspješnog rada. Pomogao je stotinama ljudi da započnu samostalnu karijeru, kako na mreži, tako i lično.

Administrator je grupe Upwork Srbija (koja okuplja preko 35 hiljada članova iz okruženja) i kreator popularnog i visoko ocijenjenog Udemy kursa u kojem dijeli svoja iskustva o radu na Upwork-u, pod nazivom “Upwork Ultimate Guide – Beginner to Pro, from A to Z!”.

Dio svog kursa Janko će sa nama podijeliti na ovom webinar-u, jer podučavanje i dijeljenje znanja sa drugima je njegova strast i nešto u čemu najviše uživa.