BESPLATAN WEBINAR: Kako da freelance karijera postane održiv biznis?

O događaju:

Freelence angažman može prerasti u dugoročan posao, da li znaš i kako?

Saznaj koje su mogućnosti dobijanja bespovratne finansijske i savjetodavne pomoći za razvoj tvoje freelance karijere. O tome će nam više reći Sanja Kojić, koordinatorka Programa Omladinskih banaka u Bosni i Hercegovini, i Igor Dragić ispred Razvojne agencije Grada Banja Luka (Cidea), kojem će se pridružiti Ivan Babić, koordinator tima za investicije i trener za preduzetnike u oblasti pokretanja vlastitog biznisa.

Naši gosti će nam otkriti:

– Šta nudi Omladinska banka i ko sve može dobiti njen grant?
– Kako aplicirati za grant Omladinske banke?
– Kako dobiti stručnu pomoć za registraciju i finansijski podsticaj Gradske razvojne agencije?

Prijavi se na besplatni webinar u utorak, 8. decembra u 18:00 časova i jednostavno dođi do informacija koje mogu unaprijediti tvoje freelance poslovanje!

Osim korisnih savjeta, polaznici webinar-a dobiće i nagrade: ovog puta dijelimo 60 besplatnih Udemy kurseva u vrijednosti do 30 KM. Dobitnici će biti izabrani po završetku webinar-a metodom slučajnog izbora.

O predavačima:

Sanja Kojić

Sanja Kojić je koordinatorka programa Omladinskih banaka koji služi osnaživanju mladih u Bosni i Hercegovini.
Dugogodišnja je volonterka i aktivistkinja u NVO sektoru, sa razvijenim komunikacijskim i liderskim vještinama. Koordinira preko 300 volontera koji aktivno rade na poboljšanju svojih lokalnih zajednica. Od 2017. godine vrši mentorisanje i selekciju mikrobiznisa u programu Omladinske banke Fondacije Mozaik.

Igor Dragić

Igor Dragić je projektni menadžer u Gradskoj razvojnoj agenciji Banje Luka (Cidea). Dio je tima za apliciranje i implementaciju međunarodnih i domaćih projekata i kontakt osoba za firme i preduzetnike iz oblasti IT-a u Grada Banje Luke. Trenutno je koordinator projekta “Podrška za pokretanje Startup-a iz oblasti IT-a” kojeg implementira Cidea.