Besplatan webinar: Freelancing 101

BESPLATAN WEBINAR FREELANCING 101

O događaju

U našem prvom webinaru započinjemo priču o freelancing-u od temelja: naš govornik će vas na osnovu vlastitog iskustva uputiti u konkretne korake koje treba da preduzmete kako biste izašli na tržište IT-a. Govoreći o freelancing trendu uopšte, detaljnije će objasniti prednosti i načine rada koje podrazumijeva ova vrsta zaposlenja. Na kraju, dobićete konkretne preporuke za najbolje platforme koje možete koristiti da biste proširili vaša znanja i vještine, te platforme za pronalazak poslova.

Osim korisnih savjeta za započinjanje IT karijere, polaznici webinara dobiće i nagrade: dijelimo 50 besplatnih Udemy kurseva u vrijednosti do 30 KM. Dobitnici će biti izabrani po završetku webinara metodom slučajnog izbora.

O predavaču

Marko Lisica
UI/UX Dizajner

Marko Lisica je multidisciplinarni dizajner iz Banje Luke. Trenutno radi kao UX dizajner u internacionalnoj softverskoj kompaniji FileWave, u kojoj zajedno sa svojim timom kreira kompleksna iskustva za različite digitalne proizvode. Tokom prethodnih godina stica je iskustvo sa raznovrsnim klijentima, samostalno kao freelancer, ali i u različitim agencijama. Dizajn je njegova strast, veoma je radoznao i stalno uči nešto novo kako bi ostao u toku sa najnovijim trendovima i tehnologijama. U slobodno vrijeme se trudi da bude što aktivniji, trenira, čita, sluša podkaste, uči i pomaže drugima.