Code On Meetup Vol. 12: Becoming a Freelancer.

U Mostaru, u četvrtak, 19.9.2019. godine s početkom u 18h održat će se Code On Meetup Vol. 12: Becoming a Freelancer u sklopu kojeg će se prezentovati i web stranica freelancing.ba.

Biti sam svoj šef, unovčiti vlastiti talent ili vještine, a svoje vrijeme organizirati prema vlastitom rasporedu neke su od osnovnih karakteristika koje freelanceri širom svijeta navode kao ključne prednosti svog izbora karijere. Ovaj pojam odavno nije rijetkost u poslovnom svijetu i sve je veći broj onih koji se odlučuju na rad na daljinu koristeći suvremene informacijske tehnologije.

Napraviti prvi korak u bilo čemu uvijek je izazovno, a kada taj korak predstavlja ulazak u neki sasvim novi svijet s bezbroj tržišnih igrača, još je i izazovnije. Kako bi svim zainteresiranima olakšao početak njihove freelancing karijere, INTERA Tehnološki Park kroz projekt FREECO, financiran sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država, organizira Code On Meetup Vol. 12: Becoming a Freelancer.

Više informacija pronađi na ovom linku.

Svi zainteresirani za ovu temu svoje sudjelovanje mogu potvrditi na linku, a nakon toga je dovoljno samo doći u prizemlje zgrade Ledara na adresu Kardinala Stepinca bb gdje se nalazi Code Hub Mostar.